BPH - Metoda fibrei de contact prin intermediul XCAVATOR® si fibrele TWISTER

 

Fibrele noastre de contact sunt dezvoltate pentru a ajunge la rate de ablatie de neegalat si fiabilitate excelenta. Energia este concentrata exact pe zona ce necesita ablatie sau vaporizare, rezultand astfel suprafete intraoperatoare netede. Virfuri de sticla speciale asigura o performanta ridicata fara degradarea fibrei. Controlul fibrei prin intermediul feedback-ului tactil asigura un rezultat deosebit.

 

XCAVATOR®

XCAVATOR® este primul laser TURP care combina eficacitatea rezectiei transuretrale cu siguranta si hemostaza neegalata a sistemelor de laser Ceralas® HPD. Varful de sticla, in curs de brevetare, al fibrei XCAVATOR® asigura un tratament eficient al hiperplaziei benigne de prostata dublat de o absorbtie optima in apa sau hemoblogina a laserului Ceralas® HPD.

 

TWISTER

Fibra TWISTER L a fost dezvoltata pentru a oferi rate de ablatie de neegalat si fiabilitate excelenta. Datorita capacitatii sale speciale de a lucra in modul de contact, pierderea de performanta si degradare a fibrei sunt lucruri din trecut. Cu noul design cot patentat, fibra TWISTER va ofera un feedback tactil direct pe zona pe care doriti ablatia sau vaporizarea.

 

 

Noua fibra TWISTER XL este proiectata pentru a creste bine cunoscutele ratele de ablatie a fibrei TWISTER L si pentru a imbunatati precizia in manipularea fibrei prin optimizarea rigiditatii.

Produse

Pentru informatii depre laserele si fibrele noastre in domeniul urologiei da-ti click aici

Downloads

Mai multe informatii pentru dumneavoastra aici:

Brosuri TWISTER™ & XCAVATOR®

Brosuri Holmium Fibers

Evenimente

biolitec este prezent la congrese si alte evenimente pe plan mondial.

Pentru lista evenimentelor da-ti click aici va rog.

Tratamenul laser la prostata

Noul XCAVATOR™ este primul laser TURP de pe piata. Cu fibrele noastre special concepute veti atinge rate excelente ale ablatiilor si rezultate superioare ale tratamentului.